log in | register | forums
Show:
Go:
Forums
Username:

Password:

User accounts
Register new account
Forgot password
Forum stats
List of members
Search the forums

Advanced search
Recent discussions
- AMCS free versions are live! (Gen:12)
- New RISC OS !FamTree application reviewed (News:1)
- Returning to ImpressionX (News:)
- RISC OS interview with Richard Keefe (News:2)
- South West Show is fast approaching (News:4)
- January News Round-up (News:)
- NetFetch reaches Version 5 (News:1)
- Primesolve (PP:12)
- RISC OS FR : The Raspberry Pie contest (News:23)
- BBC BASIC Reference Manual updated (News:4)
Latest postings RSS Feeds
RSS 2.0 | 1.0 | 0.9
Atom 0.3
Misc RDF | CDF
Site Search
 
Article archives
The Icon Bar: Games: Can't get TEK to work
 
  Can't get TEK to work
  gazc (16:15 22/7/2007)
  filecore (18:57 22/7/2007)
  andrew (22:26 22/7/2007)
    filecore (08:39 23/7/2007)
  blasts of the xtre (09:22 24/7/2007)
    filecore (15:34 24/7/2007)
      gazc (14:42 13/8/2007)
 
Gazc Message #103590, posted by gazc at 16:15, 22/7/2007
Member
Posts: 16
Hi folks!

I'm having problems getting TEK to work both on Virtual Risc PC Adjust SA and my RISC PC 600.

On VPRC it loads up and everything, but on the first mission, I think its 'training', only part of the screen is visible. If you move, you see more of the screen but it is distorted.

What is even stranger is that on my RISC PC with StrongARM and 2Mb of VRAM, it doesn't even make it to the options screen, it just exits to the desktop after showing the title screen.
Both installs have the Pyro Update applied.

Is this a known problem and is there a solution?
  ^[ Log in to reply ]
 
Jason Togneri Message #103591, posted by filecore at 18:57, 22/7/2007, in reply to message #103590

Posts: 3867
Probably unrelated, but I never managed to get it working and despite many emails with the team and Jan Klose, never got it resolved. Shame. I'm on to C&C3 now instead, many of the old RO games are excellent but there's not much new.
  ^[ Log in to reply ]
 
Andrew Message #103592, posted by andrew at 22:26, 22/7/2007, in reply to message #103590
HandbagHandbag Boi
Posts: 3439
Hi folks!

I'm having problems getting TEK to work both on Virtual Risc PC Adjust SA and my RISC PC 600.

On VPRC it loads up and everything, but on the first mission, I think its 'training', only part of the screen is visible. If you move, you see more of the screen but it is distorted.

What is even stranger is that on my RISC PC with StrongARM and 2Mb of VRAM, it doesn't even make it to the options screen, it just exits to the desktop after showing the title screen.
Both installs have the Pyro Update applied.

Is this a known problem and is there a solution?

It may not work with RISC OS 6 but it does with 4.39 (leaving aside RO 4-related instability in the game). Please state your OS.
  ^[ Log in to reply ]
 
Jason Togneri Message #103595, posted by filecore at 08:39, 23/7/2007, in reply to message #103592

Posts: 3867
With VRPC and an SA RPC, i'm guessing he's probably on 3.7/4.02/4.39 - I would doubt RO6.
  ^[ Log in to reply ]
 
Sion Message #103608, posted by blasts of the xtre at 09:22, 24/7/2007, in reply to message #103590
blasts of the xtre
Suppose you were an idiot. Suppose you were a member of Congress. But I repeat myself.

Posts: 326
That is rather strange, my StrongARM RiscPC with 2MB of VRAM plays TEK quite nicely. What version of RISC OS are you using? It works fine here on both RISC OS 4.02 and 4.37 (Select 3i3) with the Pyro updates applied.

The problem on your Virtual RiscPC machine may have something to do with your monitor. What monitor do you have connected?
  ^[ Log in to reply ]
 
Jason Togneri Message #103611, posted by filecore at 15:34, 24/7/2007, in reply to message #103608

Posts: 3867
That is rather strange, my StrongARM RiscPC with 2MB of VRAM plays TEK quite nicely. What version of RISC OS are you using? It works fine here on both RISC OS 4.02 and 4.37 (Select 3i3) with the Pyro updates applied.
Well, I tried it on my RPC with a 202MHz StrongARM and 2MB of VRAM but only RO 3.7, and we never did get it working.

The problem on your Virtual RiscPC machine may have something to do with your monitor. What monitor do you have connected?
...monitor? With VRPC? I would have thought that would be irrelevant. Please elaborate.
  ^[ Log in to reply ]
 
Gazc Message #103929, posted by gazc at 14:42, 13/8/2007, in reply to message #103611
Member
Posts: 16
Sorry, I've been away for a while, but just wanted to thank all those who have sent feedback regarding this problem. It's good to know that I'm not the only one who can't get this game working!

Regarding monitors or screen resolutions. That' an interesting one, as compared with some commerical games, I couldn't find any custom MDFs, could this be an issue?

Currently, I'm trying to get it working on VRPC StrongARM, which has RISCOS 4.39 Adjust running, although it didn't work on the non-StrongARM version before either.
  ^[ Log in to reply ]
 

The Icon Bar: Games: Can't get TEK to work